Over ons

Wij inkopen, repareren en verkopen minitractoren en werktuigen

Wat begon als een hobby is voorgezet in handelsonderneming ‘Van der Mei Tractoren’ . Wij inkopen, repareren en verkopen van minitractoren en werktuigen. Daarbij richten wij ons voornamelijk op compacte (mini) tractoren en bijbehorende werktuigen voor een betaalbare prijs.

Wij adviseren, (ver)kopen mini tractoren en aanbouwwerktuigen aan particulieren en professionals. Dit doen we vanuit een divers en voortdurend wisselend aanbod. Maar ook verzorgen wij onderhoud, service, reparatie en leveren onderdelen.

Kunt u een product niet vinden op onze website, laat ons dan weten wat u zoekt en wat wij voor u kunnen betekenen. Graag denken wij met u mee en voorzien u van advies op maat.

Recent toegevoegd

Wentelploeg
€550
Iseki TX1500 inclusief frees
€2.650
Iseki TA210 Landleader
€4.100
Bodemvlakker/ manegevlakker 200cm
€850

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over transport? Wij helpen u graag verder.

Als handelsonderneming zijn we gespecialiseerd in compacte (mini) tractoren en bijbehorende werktuigen. Met kennis en ervaring bieden we onze particuliere en professionele klanten een ruim en wisselend aanbod compacte mechanisatie voor alle doeleinden.

Wij adviseren, verkopen en verhuren compacte mechanisatie uit voorraad of op bestelling aan klanten en een ieder die op zoek is naar een mini tractor en/of compact tractor werktuig. Compacte (mini) tractoren en (mini) werktuigen die aan uw verwachting voldoet en de klus klaren. Met passie voor techniek verzorgen in onze eigen werkplaats ook onderhoud, reparatie & service aan uw compacte (mini) tractor of werktuig en kunnen onderdelen en accessoires aan u leveren.

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken? Bel ons, mail ons of kom (op afspraak) eens langs! Wij beantwoorden graag uw vragen of gaan voor u op zoek.

Back to top