Onderhoud & Onderdelen

Onderhoud

Wilt u uw machine of tractor laten onderhouden? Voor stuctureel onderhoud en reparatie beschikken wij over een eigen werkplaats. Alle (gebruikte) machines en tractoren die wij aanbieden, worden vooraf in onze werkplaats gereinigd, gecontroleerd, onderhouden en eventueel aangepast.

Zo zorgen wij ervoor dat het volledige aanbod van compacte (mini) tractoren en werktuigen doen wat ze moeten doen u er direct mee aan de slag kunt.

Onderdelen

Hebt u een onderdeel of onderdelen nodig voor uw compacte (mini) tractor? Wij zoeken voor u in het grootste assortiment hoogwaardige tractoronderdelen en toebehoren. Zit uw onderdeel erbij, dan leveren wij de hoogste kwaliteit mini tractor onderdelen met snelle service.

Voor nieuwe- en gebruikte onderdelen hebben wij ook een eigen webshop: vandermeiparts.nl

Denk aan onderdelen als:

  • Plaatwerk
  • Chassisdelen
  • Elektra onderdelen
  • Exterieur
  • Voor onderhoud

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op, dan zoeken wij met onze kennis en ervaring naar uw onderdeel of onderdelen, levertijd en prijs.

Als handelsonderneming zijn we gespecialiseerd in compacte (mini) tractoren en bijbehorende werktuigen. Met kennis en ervaring bieden we onze particuliere en professionele klanten een ruim en wisselend aanbod compacte mechanisatie voor alle doeleinden.

Wij adviseren en verkopen compacte mechanisatie uit voorraad of op bestelling aan klanten en een ieder die op zoek is naar een mini tractor en/of compact tractor werktuig. Compacte (mini) tractoren en (mini) werktuigen die aan uw verwachting voldoet en de klus klaren. Met passie voor techniek verzorgen in onze eigen werkplaats ook onderhoud, reparatie & service aan uw compacte (mini) tractor of werktuig en kunnen onderdelen en accessoires aan u leveren.

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken? Bel ons, mail ons of kom (op afspraak) eens langs! Wij beantwoorden graag uw vragen of gaan voor u op zoek.

Back to top