Contact

Een vraag? Wij komen graag met u in contact

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken? Bel ons, mail ons of kom (op afspraak!) eens langs! Wij beantwoorden graag uw vragen of gaan voor u op zoek.

Openingstijden
Maandag  tot en met zaterdag 9.00-17.00 (op afspraak)

Meyerweg 171 A
8456 HE De Knipe (Friesland)

Tel: 06 30 51 92 79

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over transport? Wij helpen u graag verder.

Als handelsonderneming zijn we gespecialiseerd in compacte (mini) tractoren en bijbehorende werktuigen. Met kennis en ervaring bieden we onze particuliere en professionele klanten een ruim en wisselend aanbod compacte mechanisatie voor alle doeleinden.

Wij adviseren en verkopen compacte mechanisatie uit voorraad of op bestelling aan klanten en een ieder die op zoek is naar een mini tractor en/of compact tractor werktuig. Compacte (mini) tractoren en (mini) werktuigen die aan uw verwachting voldoet en de klus klaren. Met passie voor techniek verzorgen in onze eigen werkplaats ook onderhoud, reparatie & service aan uw compacte (mini) tractor of werktuig en kunnen onderdelen en accessoires aan u leveren.

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken? Bel ons, mail ons of kom (op afspraak) eens langs! Wij beantwoorden graag uw vragen of gaan voor u op zoek.

Back to top